Albums


Stamboom:  

Treffers 1 t/m 8 van 8

   

 #   Klikplaatje   Beschrijving   # items   Verbonden met 
1
Bibliotheek
Bibliotheek
Verzameling van diverse documenten, akten, archiefstukken, enz... 
13   
2
Bidprentjes
Bidprentjes
Een bidprentje is een een klein prentje dat als herinnering aan bepaalde gebeurtenissen zoals doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk, priesterschap en in het bijzonder bij een overlijden wordt uitgegeven. Behalve de religieuze afbeelding, staat op voor- of achterzijde meestal ook een gebed. Indien het wordt uitgegeven naar aanleiding van een overlijden worden de naam, titel, geboorte- en sterfdag van de overledene vermeld. Het gebruik van een bidprentje komt bijna uitsluitend voor onder katholieken. De bidprentjes worden tijdens de uitvaart aan de aanwezigen uitgedeeld. Bidprentjes worden meestal op A7-formaat gedrukt, andere formaten bestaan ook maar zijn wat minder gebruikelijk. Daar waar vroeger op dit soort bidprentjes meestal een heilige werd afgebeeld in zwart-wit maar vaak ook in kleur, wordt nu vaak een kruis of de overledene zelf afgebeeld. Bron: Wikipedia  
25   
3
Gallas
Gallas
De familie Gallas, rond 1953 vanuit voormalig Nederlands Indië naar Nederland geëmigreerd. En tevens foto's van enkele aangehuwde families, zoals 'van Rijn' en 'Deelken'. 
195   
4
Heraldiek
Heraldiek
Familiewapens 
 
5
Kunst galerie
Kunst galerie
Welkom in het familie atelier. Waar u bijzonder interessante kunstwerken van abstract tot klassiek kunt bewonderen. Onze galerie van meesterwerken is een verzameling van diverse kunststijlen, waarmee getalenteerde familieleden hun artistieke kwaliteiten, ideeen en droombeelden aan ons demonstreren. 
54   
6
Motorfietsen collectie
Motorfietsen collectie
Vele familieleden delen deze hobby. Bikers in alle soorten en maten, maar ook motoren in alle soorten en maten... Stuur ons uw foto!! 
 
7
Rouwkaarten
Rouwkaarten
Rouwannonce. De rouwkaart, het laatste visitekaartje van de overledene. Een schriftelijk bericht aan familie, werk en bekenden van de overledene om mee te delen dat iemand is overleden.  
13   
8
Sport (en spel)
Sport (en spel)
Actie foto's van aktieve familieleden. Van recreanten tot topsporters