DISCLAIMER

StartpaginaStartpagina    ZoekZoek    PrintPrint    Aanmelden - Gebruiker: anoniemAanmelden    Voeg bladwijzer toeVoeg bladwijzer toe
Disclaimer & Privacy-statement

De door ons verzamelde genealogische gegevens worden uitsluitend gebruikt voor genealogische doeleinden en zijn verkregen uit:
-  Onderzoek in openbare archieven 
-  Openbare bronnen zoals familie-advertenties, krantenartikelen en overige publicaties 
-  Direct contact (veelal via telefoon of e-mail) met familieleden 
-  Eerder gepubliceerd onderzoek van andere genealogen 

Ondanks grote zorgvuldigheid kunnen wij niet voor de volle 100 % instaan voor de juistheid en volledigheid van de gegevens (i.v.m. lees- of schrijffouten). Correcties en aanvullingen op de gegevens kunt u uiteraard altijd via email opsturen, waarna wij het zullen beoordelen en verwerken.

Standaard worden wegens privacy-overwegingen van levende personen alleen de namen en de relaties tot de familie vermeld. In de andere gevallen worden ook datums van de gebeurtenissen vermeld en een eventuele aanvullende toelichting.

De op deze website gepubliceerde informatie is onderdeel van een veel omvangrijker (zowel in details als in hoeveelheid) persoonlijk archief. De bronnen van de informatie zijn zoveel mogelijk geregistreerd, maar niet in alle gevallen gepubliceerd op deze website. Het email-adres kunt u uiteraard ook gebruiken voor vragen over personen die u heeft gevonden op deze site, zodat wij wellicht meer gegevens aan u kunnen verstrekken.

Privacy-statement 
De op deze site aangeboden persoonsgegevens zijn bedoeld voor mensen die genealogisch onderzoek doen. De gegevens mogen alleen worden gebruikt voor huishoudelijke of persoonlijke doeleinden. Bij ander gebruik is de wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.
Deze site bevat geen informatie die een aantasting kan zijn voor de persoonlijke levenssfeer. Indien u op de website voorkomt en u wilt dit liever niet, dan zullen wij uw verzoek respecteren en zo snel mogelijk tot uitvoer brengen.
In verband met de privacy van nog in leven zijnde familieleden, zijn alleen hun namen en relaties tot andere familieleden vermeld. Indien u een bezoekersaccount aanvraagt en zich bij ons laat registreren, dan stemt u in met deze privacy-statement, en heeft u ook inzage in datums van gebeurtenissen van levende personen. 
Het is niet toegestaan de op deze website aanwezige gegevens te gebruiken voor commercile doeleinden. Gebruik voor genealogische doeleinden zonder winstoogmerk is uiteraard wel toegestaan. Een vermelding van de bron op uw website c.q. in uw publicatie wordt dan op prijs gesteld.

Het projectteam,